La data de 23 mai 2017, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti, va avea loc gala premiilor pietei de tamplarie si fatade, eveniment aflat la cea de-a patra editie si care constituie o parte integranta a lucrarilor Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editia a noua), organizata de publicatia Fereastra, ce se deruleaza in paralel - si in mod traditional - cu lucrarile Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a VI-a).
Premiile EURO-Fereastra se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din domeniul tamplariei termoizolante/ fatadelor cortina. Distinctiile vor fi decernate in cinci categorii, evaluarea si clasificarea firmelor premiate fiind efectuata de revista Fereastra, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru industria de tamplarie, pereti cortina si alte sectoare conexe.
Ca in fiecare an, trofeele si diplomele de excelenta se acorda pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania, in cadrul sectiunilor: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands si Top Producatori. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!

Parteneri institutionali:

Organizatori:
Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din RomaniaCIROM Ministerul Fondurilor Europene AVIR ECONET ANMAR ADUCSIEAR
ROGCB BPIE AAECAHK ARACO PPTT PSCARIC
OAR UAUIM AICPS ARISIAIIROUTCBCTDS