Publicatiile specializate Fereastra si Agenda Constructiilor vor organiza, la data de 23 mai 2017, "Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra" (editia a noua), devenita o traditie pe piata nationala de ferestre si "Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii" (editia a sasea). Evenimentele vor fi urmate de o festivitate de premiere, aflata la editia a patra, in cadrul careia vor fi decernate Trofeul EURO-Fereastra 2017, respectiv Trofeul EURO-Constructii 2017 si vor fi inmanate Diplome de Excelenta pentru a rasplati excelenta in afaceri a companiilor active in aceste domenii si in sectoarele conexe.
In cadrul conferintelor vor fi abordate teme referitoare la perspectivele pietei de constructii si sectorului de tamplarie din Romania /UE, in contextul necesitatii alinierii la standardele europene referitoare la eficienta energetica, respectiv dezvoltarea durabila. De asemenea, vor fi prezentate tendintele actuale si potentiale pe plan intern /international si principalele directii de actiune pana in anul 2020. Printre conferentiari se vor afla oficiali ai administratiilor centrale si locale, reprezentanti ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum si ai principalelor asociatii /patronate din constructii, instalatii si arhitectura. Estimarile actuale indica participarea a mai mult de 400 de invitati, reprezentand factori de decizie din partea autoritatilor si companiilor importante din domeniu.
Manifestarile se deruleaza sub auspiciile parteneriatelor cu Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim si Passivhaus Institut PHI Darmstadt (organizatie specializata in certificarea caselor pasive), ambele din Germania, Interconnection Consulting Group - Austria (companie de cercetare si consultanta) si Buildings Performance Institute Europe (BPIE) - Belgia.
De asemenea, conferintele beneficiaza de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate nationale din industria constructiilor.
Trofeul EURO-Fereastra 2017 va fi decernat in cadrul a patru sectiuni de premiere: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, Reliable Brands si top producatori.
Trofeul EURO-Constructii 2017 va fi decernat in cadrul a cinci sectiuni de premiere, urmand a fi laureate cele mai importante companii care s-au remarcat in domeniile: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR, marci de incredere - Reliable Brands, respectiv arhitectura si proiectare.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!

Parteneri institutionali:

Organizatori:
Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din RomaniaCIROM Ministerul Fondurilor Europene AVIR ECONET ANMAR ADUCSIEAR
ROGCB BPIE AAECAHK ARACO PPTT PSCARIC
OAR UAUIM AICPS ARISIAIIROUTCBCTDS