EURO-FEREASTRA: Premiile pietei de tamplarie si fatade, acordate pentru 120 de companii

Un numar de 120 de companii active pe piata nationala de tamplarie termoizolanta si in domeniile conexe (80 de furnizori de sisteme si 40 de producatori de tamplarie) au primit diplomele de excelenta si Trofeul EURO-Fereastra in cadrul celei de-a IV-a editii de decernare a acestor distinctii. 
Gala de premiere a avut loc la data de 23 mai 2017, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti, fiind parte integranta a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra. Evenimentul, aflat la editia a IX-a, a fost organizat de publicatia Fereastra, la conferinta participand peste 400 de invitati. 
Premiile EURO-Fereastra se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din domeniul tamplariei termoizolante/ fatadelor cortina. Distinctiile au fost decernate in cinci categorii, evaluarea si clasificarea firmelor premiate fiind efectuata de revista Fereastra, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru industria de tamplarie, pereti cortina si alte sectoare conexe.
Trofeele si diplomele de excelenta au fost acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
Cu acest prilej, adresam inca o data felicitari firmelor care au primit distinctii si multumiri sponsorilor care au facut posibila derularea galei: APIVMR, Sisecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Klaes Romania, Veka Romania, New House Design Project, Meesenburg Romania, Reynaers Aluminium Romania, Roto Romania, Aluterm, Elmas, Siemens Building Technologies, Kingspan, Urban C&O si altii, respectiv BRD Groupe Société Générale si organizatia umanitara Habitat for Humanity Romania.
Conferintele au beneficiat de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate din industria constructiilor.
Pentru a vizualiza lista firmelor premiate la fiecare categorie, click aici!

PARTENERI INSTITUTIONALI

OAR
CIROM
AICPS
FPSC
ADUC
CNI
ARACO
RGBC
CTDS
PPTT
AHK
PSC
APIVMR
ROENEF
OER
OAER
ROMEPS
PRO-NZEB
AAECR
mfe
ECONET
BPIE
APMCR
UAUIM
UTCB
SIEAR
ASI
AIIR
AIVR
ARCA
PREFBETON
PROBCA
CSOC
FGS

ORGANIZATORI

Agenda
FEREASTRA
DEPARTAMENT ORGANIZARE: Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17; E-mail: office@agendaconstructiilor.ro
© Copyright 2007-2024 EURO-Constructii & EURO-Fereastra.
Click aici pentru revocare consimțământ Cookie